Hoeveel streamingdiensten kijk jij?

Uit onderzoek van het toonaangevende Telecompaper blijkt dat steeds meer Nederlanders op meerdere streamingdiensten tegelijk een abonnement hebben. Het onderzoek vond plaats in het eerste kwartaal van 2021 onder 15.000 mensen. Een kwart van de ondervraagden gaf aan meerdere abonnementen te hebben.

De combinatie Neflix en Videoland is het meest populair (16%). 7% van de ondervraagden combineren Neflix met Disney+ terwijl 6% aangeeft een abonnement te hebben zowel Netflix als Videoland en Disney+. Vooral gezinnen en mensen jonger dan 35 jaar betalen voor meerdere diensten.

Het aandeel mensen dat geen abonnement heeft op een streamingdienst is verder gedaald. 49% geeft aan op geen enkele dienst geabonneerd te zijn. Een jaar eerder was dat nog 57%.

Een ideaal product om alle streamingdiensten te bekijken is de Nokia Streaming Box 8000. Met deze 4K Ultra HD Android TV box geniet je van Netflix, YouTube, Prime Video, Disney+  maar ook van de populaire Nederlandse apps zoals NLZIET, NPO Start, Videoland en Ziggo GO TV.

Ontdek de Nokia Streaming Box 8000 hier

Recent Posts
Neem contact met ons op

Neem vrijblijvend contact op met Quantis Electronics

Not readable? Change text. captcha txt
WiFi hotspotQLED van Nokia