Mobile Pixels – mobiel werken

Mobile Pixels

Je kent het misschien wel; op kantoor werk je met 2 schermen, maar thuis of onderweg heb je op je laptop geen 2e scherm. Dat is even wennen. Je mist het gemak om bijv. in meerdere programma’s tegelijk werken of eenvoudig teksten van het ene naar het andere scherm slepen. Daar heeft Mobile Pixels iets op gevonden. Het merk heeft de beste technologie op de markt gecombineerd om een ​​lichtgewicht draagbare monitor te creëren die jou onderweg het gemak geeft dat je kent van kantoor.

Het succesverhaal achter Mobile Pixels is er één uit een boekje. Twee jonge tech-studenten liepen stage en werkten in een co-working ruimte zonder vaste zitplaatsen. Zij voelden zich belemmerd bij het doen van programmeerwerk met slechts één monitor. Een echte desktop monitor meenemen naar het werk was geen optie. Zo werd het idee voor een mobiel scherm geboren en bouwden ze een prototype. Vrienden en professoren vonden het een geweldig idee. Ze startten hun eerste campagne op Kickstarter en haalden 860.000 dollar op. De start was gemaakt.

Naast het eerste product heeft het bedrijf zich verder ontwikkeld en is het uitgegroeid tot één van de toonaangevende bedrijven op gebied van mobiele monitoren. Hun magnetisch mechanisme voor het bevestigen van het mobiele scherm op de laptop is uniek en inmiddels al vaak gekopieerd. Een teken dat het een goed, innovatief product is.

Een product van Mobile Pixels staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Daarbij is er veel aandacht voor de gebruiker. Naast een scherm dat je eenvoudig op de laptop klikt waarna je het gemakkelijk kunt uitschuiven en aansluiten, bestaat het assortiment ook uit losse schermen al dan niet met een touchscreen en Oledscherm en handige accessoires. Voortaan werk je ook onderweg efficiënt met twee schermen.

Ervaar het gemak van werken met een 2e scherm. Onderweg, thuis of op kantoor.

mobile-pixels-2e-scherm-buiten

Ervaar het gemak van werken met een 2e scherm. Waar je ook bent.

mobile-pixels-2e-scherm-teams

Ervaar het gemak van een 2e scherm met informatie tijdens een online meeting.

mobile-pixels-2e-scherm-presentatie-draaibaar-scherm

Ervaar het gemak van een draaibaar scherm tijdens een presentatie.

mobile-pixels-2e-scherm-school

Ervaar het gemak van een 2e scherm tijdens je studie.

mobile-pixels-2e-scherm-touchscreen-glance-pro

Ervaar het gemak van een 2e scherm met touchscreen.

mobile-pixels-2e-scherm-tas

Ervaar het gemak van een 2e scherm dat makkelijk in je tas past.

Neem contact met ons op

Neem vrijblijvend contact op met Quantis Electronics

Not readable? Change text. captcha txt