Nokia 4 jaar garantie

4 jaar garantie op je Nokia televisie

Fijn dat je gekozen hebt voor een Nokia televisie. Standaard ontvang je 2 jaar garantie op deze televisie. Als je jouw Nokia televisie registreert ontvang je van ons 2 jaar extra garantie. Zo krijg je maar liefst 4 jaar garantie! Dat geeft een veilig gevoel.

Tip:  noteer vooraf alvast het serienummer. Je moet dit namelijk invullen. Je vindt het serienummer op de sticker op de achterzijde van de televisie. Maak vooraf ook een foto van je factuur/aankoopnota of scan deze in. Deze moet je uploaden.

Nadat je de gegevens hebt ingevuld gaan de ingevulde gegevens controleren, met name het serienummer. Indien het serienummer of andere gegevens niet kloppen ontvang je een e-mail met het verzoek om de juiste gegevens te verstrekken. Als alle gegevens in orde zijn ontvang je een definitieve bevestiging van je registratie voor 4 jaar garantie. Bewaar deze bevestiging goed, samen met je factuur/aankoopnota. Je hebt beide namelijk nodig op het moment dat je aanspraak wilt maken op de extra garantie.

Op deze extra garantie zijn onze Voorwaarden Verlengde garantie van toepassing. Lees deze goed door.

Let op: de (extra) garantie geldt uitsluitend voor televisies die geïmporteerd zijn door Quantis Electronics en gekocht zijn via een erkende dealer.

Neem contact met ons op

Neem vrijblijvend contact op met Quantis Electronics

Not readable? Change text. captcha txt