Quantis Electronics introduceert 3D-SoundSystem LSW-1

Persinformatie.
Eindhoven, 29 november 2013.

Geluid zoals geluid bedoeld is.

Verbluffend goed TV-geluid met nieuw compact 3D-SoundSystem LSW-1 van Quantis Electronics.

Quantis Electronics, importeur van HUMAX set-top boxen en Quantis CI+ modules, introduceert een geluidssysteem dat een verbluffend goed 3D-geluid combineert met een uiterst compacte vormgeving. Het Quantis 3D-Sound-System LSW-1 laat TV-geluid klinken zoals het bedoeld is.

Het geluid van de moderne flatscreen TV’s laat te wensen over. Als gevolg van de geringe diepte van deze TV’s is er nauwelijks nog plaats voor goede luidsprekers.
Het Quantis 3D-SoundSystem LSW-1 is een stijlvol, compact systeem zonder extra luidsprekers en wirwar aan speakerkabels. De prestaties zijn verrassend: het maakt de beleving van een film, quiz of serie pas echt indrukwekkend door het ruimtelijk geluid in de hele kamer, ongeacht waar men zich in die kamer bevindt. Dit ruimtelijke effect ervaart u ook bij het beluisteren van uw favoriete muziek.

De gebruiker kan kiezen uit drie audioprofielen: music, movie en voice. De speciale voice-modus zorgt voor een aanzienlijke verbetering van de verstaanbaarheid van bijvoorbeeld de nieuwslezer en gasten in praatprogramma’s. Muziekliefhebbers streamen muziek via smartphone of tablet draadloos via Bluetooth naar de LSW-1. Daarnaast is het ook mogelijk om een Blu-ray/CD-speler aan te sluiten om CD’s af te spelen. Dat betekent overal in de ruimte genieten van subliem 3D-sound.

Sonic Emotion
De Quantis LSW-1 is voorzien van de 3D-technologie van het toonaangevende Zwitserse bedrijf Sonic Emotion.
Zes hoogwaardige luidsprekersystemen, aangestuurd door zes digitale klasse-D versterkers, maken van een standaard stereosignaal een indrukwekkend ruimtelijke geluidservaring. De subwoofer zorgt met zijn solide basweergave voor het essentiële fundament. Daardoor zorgt de LSW-1 overal in de ruimte, voor indrukwekkend 3D-geluid met een breed klankbereik. En dat is uniek, want zo’n ruimtelijk geluid is normaliter alleen te realiseren door extra luidsprekers in de ruimte te plaatsen.

Gemak dient de mens
De LSW-1 is eenvoudig te installeren en bijzonder gebruiksvriendelijk. Uren bezig zijn met de plaatsing van luidsprekers en het trekken van kabels is niet nodig.
Het systeem gaat vanzelf aan en uit met de TV. Daarnaast zijn alle functies te bedienen met de bijgeleverde afstandsbediening of met de afstandsbediening van de TV zelf dankzij de ‘learning-mode’.
Elke TV verdient een Quantis!

Advies verkoopprijs: € 499,-
Meer informatie op www.quantissoundsystems.com
Noot voor de redactie: Meer informatie vindt u op www.quantissoundsystems.com of neem contact op met Quantis Electronics, Marc Maters, tel nr. 085-5000400

Over Quantis Electronics B.V.
Quantis Electronics B.V. is opgericht in 2011. Als importeur van HUMAX HDTV-ontvangers en leverancier van Quantis CI+ modules richt het bedrijf zich op een verdere ontwikkeling van de markt voor digitale/HD- en interactieve televisie. Daarnaast brengt Quantis Electronics onder de merknaam Quantis een, in eigen huis ontwikkeld, geluidssysteem op de markt;
het Quantis 3D-SoundSystem. De producten die Quantis Electronics in huis heeft zijn gericht op het verbeteren van de beeld- en geluidskwaliteit van televisie. Zij bieden de consument een optimale kijk- en luisterbeleving.

Quantis Electronics – Vaalserbergweg 317 – 5628 CH Eindhoven – T. +31 (0)85 50000400 – info@quantiselectronics.com

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt