Pinell Supersound 901

Voor de audioliefhebber die het beste wil!

Pinell lanceert haar nieuwe topmodel, de Pinell Supersound 901. Dit is innovatieve, complete hifi-systeem is de perfecte oplossing voor iedereen die het gebruik van de ruimte wil optimaliseren zonder concessies te doen aan geluidskwaliteit.

“We zien een duidelijke trend naar een eenvoudiger audiosysteem met hogere ontwerpeisen. De Pinell Supersound 901 voldoet aan deze verwachtingen met een tijdloos Noors design, hoogwaardige materialen, gebruiksvriendelijke app-bediening en traditionele bediening. Bovendien levert de Pinell Supersound 901 een rijke geluidservaring dankzij twee tweeters, twee bas/middentoon luidsprekers en een geïntegreerde subwoofer aan de onderkant, aangestuurd door een indrukwekkende 80 Watt RMS”, zegt Tom Vedvik, productmanager bij Pinell.

De Pinell Supersound 901 is uitgerust met slimme features zoals WiFi, Bluetooth streaming en Spotify-integratie. Daarnaast beschikt de 901 over FM/DAB+-radio, een cd-speler en aansluiting voor TV-geluid. Met Pinell smartradio krijg je toegang tot internetradiozenders en podcastseries van over de hele wereld. De Pinell 901 kan worden bediend met een afstandsbediening, de OKTIV-app, of rechtstreeks op het bedieningspaneel.

Highlights

De Supersound 901 heeft een tijdloos ontwerp dat de hele kamer vult met nauwkeurig en rijk geluid. De stof is afkomstig van het gerenommeerde kwaliteitsmerk Kvadrat en wordt 100% klimaatneutraal geproduceerd in Noorwegen.

De Supersound 901 wordt geleverd met een afstandsbediening met 10 directe voorkeurtoetsen. (Je kunt de radio ook draadloos bedienen met de OKTIV-app).

Op de Pinell Supersound 901 kunnen zowel digitale als analoge audiobronnen worden aangesloten.

Twee tweeters, twee bas/middentoon luidsprekers en een ingebouwde subwoofer zorgen voor uitzonderlijk geluid met een vermogen van 80 Watt RMS.

De OKTIV-app regelt alle essentiële functies, en als je meerdere Pinell smartradio’s hebt, kunnen ze ook vanuit dezelfde app worden bediend!

De Supersoud 901 is leverbaar in zwart en walnoot.

Ontdek de Pinell Supersound 901>>

 

 

 

 

Recommended Posts
Neem contact met ons op

Neem vrijblijvend contact op met Quantis Electronics

Not readable? Change text. captcha txt