Quantis Electronics brengt Nokia CE producten op de markt

Vanaf februari 2021 zijn de Nokia Smart TV’s met Android TV en de Nokia Streaming Box 8000 in Nederland verkrijgbaar. Quantis Electronics brengt deze producten, als importeur, in Nederland en België op de markt.

Zowel de Smart TV’s met Android TV als de Streaming Box 8000 zijn Google gecertificeerd. De gebruiker kan ongestoord kijken naar populaire apps als Netflix, Prime Video en Disney+. Maar ook naar apps van Nederlandse content aanbieders en providers zoals bijv. NLZIET, NPO Start/Plus, Videoland Ziggo GO TV en Canal Digitaal.

Alle Nokia producten worden geleverd met een fraaie ergonomische bluetooth afstandsbediening met voorkeuzetoetsen voor het direct kiezen van zenders. Bovendien zijn alle toetsen verlicht. De afstandsbediening ondersteunt spraakopdrachten via Google Assistant.

“De Nokia producten zijn een mooie aanvulling op het merkassortiment van Quantis Electronics” zegt Marc Maters, directeur van Quantis Electronics. “Nokia producten staan, van oudsher, voor kwaliteit, Scandinavisch design en bedieningsgemak. Dat zie je terug in de mobiele telefoons, maar dat zag je in het verleden ook bij de satellietontvangers en televisies van het merk.”

Meer informatie over de Nokia 4K Ultra HD Streaming Box 8000 vind je hier

Wil je meer weten over de Nokia Full HD Smart TV met Android TV, kijk dan hier

Meer informatie over de Nokia 4K Ultra HD Smart TV’s met Android TV vind je hier

Recent Posts
Neem contact met ons op

Neem vrijblijvend contact op met Quantis Electronics

Not readable? Change text. captcha txt
Quantis QE317Quantis 10 jaar blog