Quantis Electronics brengt TV module op de markt

Persinformatie.
Eindhoven, 2 april 2012.
Quantis Electronics brengt TV module op de Nederlandse markt.

Quantis Electronics brengt vanaf begin April 2012 onder eigen naam een Irdeto CI+ module op de markt; de Quantis TV module. De TV Module is geschikt voor gebruik in alle, door de kabelmaatschappijen gecertificeerde, CI+ TV toestellen. Met de TV module kan de consument genieten van HDTV zonder dat hij hiervoor een digitale ontvanger hoeft aan te schaffen.

Binnen Quantis Electronics zijn Marc Maters en Peter Princen verantwoordelijk geweest voor de ontwikkeling van de nieuwe TV module. ‘Binnen het bedrijf is een grote kennis over de retail- en kabelmarkt aanwezig. Het op de markt brengen van een TV module onder ons eigen merk is dan ook een logische stap in ons streven om ons verder te ontwikkelen als dé totaalleveranciers voor producten voor de ontvangst van HDTV’ aldus Marc Maters.

De Quantis TV module is voorzien van de nieuwste technologie en onderscheidt zich daardoor op een aantal punten zoals een snelle opstarttijd vanuit standby en snel zappen. Daarnaast wordt de module geleverd in een handige, compacte verpakking met een duidelijke gebruiksaanwijzing. De Quantis TV module is geschikt voor Ziggo, Delta, Caiw, KabelNoord.
De adviesprijs van de Quantis TV module is € 79,95

Over Quantis Electronics B.V.
Quantis Electronics B.V. is opgericht in 2011 en richt zich als importeur van onder andere HUMAX en DBEST op een verdere ontwikkeling van de markt voor digitale/HD- en interactieve televisie en portable audio. Naast de verkoop van consumenten elektronica producten verzorgt Quantis Electronics ook de service-
afhandeling voor de merken die ze in huis heeft.

Voor meer informatie, www.quantiselectronics.com / www.quantistvmodule.nl

Quantis Electronics
Vaalserbergweg 317
5628 CH Eindhoven
T. +31 (0)85 50000400
info@quantiselectronics.com

Recent Posts
Neem contact met ons op

Neem vrijblijvend contact op met Quantis Electronics

Not readable? Change text. captcha txt
Quantis ElectronicsQuantis Electronics