Quantis Electronics importeur HUMAX voor Benelux

Persinformatie.
Eindhoven, 20 mei 2011.
Quantis Electronics importeur HUMAX voor Benelux.

Het Koreaanse HUMAX heeft Quantis Electronics aangesteld als importeur voor de Benelux. HUMAX is een toonaangevende fabrikant van digitale set-top boxen. Voor HUMAX speelde de retailkennis waarover Quantis Electronics beschikt, alsmede de kennis van de kabeltelevisiemarkt, een belangrijke rol bij de beslissing om het bedrijf als importeur aan te stellen. Samen met Quantis Electronics kan HUMAX nu een belangrijke volgende stap zetten in de verdere ontwikkeling van het merk op de Nederlandse markt.
Vanaf de start is er direct een kwalitatieve organisatie neergezet die de komende maanden verder zal worden uitgebouwd en verfijnd. Naast de verkoop van de HUMAX-producten zal Quantis Electronics ook de service van de HUMAX-producten (geheel) voor haar rekening nemen.
Quantis Electronics beschikt over een eigen technische dienst.

Over HUMAX
HUMAX heeft sinds haar oprichting in 1989 een enorme groei doorgemaakt. Het bedrijf is één van de grootste fabrikanten van set-top boxen ter wereld.
Voor de Nederlandse markt ontwikkelt HUMAX producten bestemd voor Ziggo, Delta, CAIW en diverse andere operators.
HUMAX staat voor innovatie. In 2006 introduceerde HUMAX als eerste fabrikant een digitale set-top box voor de kabel met ingebouwde harddisk en als één der eerste fabrikanten introduceerde HUMAX verleden jaar een hybride set-top box die digitale kabelontvangst combineert met toegang tot het internet.

Over Quantis Electronics
Quantis Electronics is gevestigd te Eindhoven. Het bedrijf is opgericht door vier aandeelhouders, allen met een ruime ervaring in de CE, telecom- en kabeltelevisiemarkt. Drie van de vier aandeelhouders hebben een @Home/Ziggo verleden (vanuit die achtergrond is HUMAX geen onbekende) en vormen het directieteam van Quantis Electronics.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Marc Maters, CEO
Quantis Electronics B.V
Vaalserbergweg 317
5628 CH EINDHOVEN
www.quantiselectronics.com
E marc.maters@quantiselectronics.com

Recent Posts
Neem contact met ons op

Neem vrijblijvend contact op met Quantis Electronics

Not readable? Change text. captcha txt
Quantis Electronics