Quantis Electronics importeur DAB+ radio’s van Pinell en Tiny Audio

Persbericht
Eindhoven april 2015

DAB+ radio’s van de Noorse merken Pinell en Tiny Audio nu ook in Nederland

Quantis Electronics, bekend van o.a. HUMAX HDTV-ontvangers en Quantis CI+ modules, is importeur geworden van de Noorse merken Pinell en Tiny Audio. Beide merken zijn markleider in Noorwegen op gebied van DAB+ radio’s. Bij de introductie op de Nederlandse markt zal het productpakket bestaan uit 5 verschillende radio’s variërend in prijs van € 59,- tot € 229,-. Het pakket wordt in de loop van het jaar verder uitgebreid.

DAB+ is de nieuwe, internationale standaard voor digitale radio. Sinds juni 2013 zijn in Nederland de eerste publieke en commerciële zenders in DAB+ te beluisteren. Koploper bij de uitrol van het DAB+ zendernetwerk in Europa zijn Noorwegen en de UK. Marc Maters, directeur van Quantis Electronics, is dan ook bijzonder verheugd dat de Noorse merken Pinell en Tiny Audio gekozen hebben voor Quantis Electronics.

‘Ik ben geen onbekende in het DAB-wereldje’, aldus Maters. ‘In mijn Nozema periode ben ik o.a. als voorzitter van Stichting DAB Nederland vanaf het eerste uur betrokken geweest bij de introductie van digitale radio via de ether in Nederland.

De DAB+ radio’s van Pinell en Tiny Audio vormen een mooie aanvulling op het productassortiment van Quantis Electronics. ‘We zijn er als bedrijf op gericht om merken te voeren waarmee we een onderscheidende positie in de markt kunnen innemen. De DAB+ radio’s van Pinell en Tiny Audio sluiten perfect aan bij deze filosofie’.

Meer informatie over Pinell en Tiny Audio vindt u op www.digitaleradiospecialist.nl

 

Recent Posts
Neem contact met ons op

Neem vrijblijvend contact op met Quantis Electronics

Not readable? Change text. captcha txt
Quantis Electronics