Quantis wordt importeur Thomson

Thomson TV

 

Quantis Electronics is verheugd dat het de officiële importeur voor de BeNeLux is geworden van het gerenommeerde Franse merk Thomson. Deze samenwerking markeert een nieuwe mijlpaal voor Quantis Electronics.

Het merk Thomson staat al 130 jaar wereldwijd bekend om zijn toonaangevende producten met hoge kwaliteit. Door de geschiedenis heen is het bedrijf trouw gebleven aan zijn missie om innovatie en geavanceerde technologie voor iedereen toegankelijk te maken. Producten van Thomson combineren hoge kwaliteit naadloos met bedieningsgemak en de nieuwste slimme technologieën afgestemd op de behoeften en voorkeuren van een breed scala aan consumenten.

Als Europees merk begrijpt Thomson de lokale behoeften. De TV’s worden in Europa geassembleerd, waardoor de kwaliteit wordt gegarandeerd en de transportafstand wordt verkort. “Think Local, Act Global”

De keuze om Thomson aan ons assortiment toe te voegen, weerspiegelt onze toewijding aan het leveren van hoogwaardige producten die perfect passen bij de behoeften van onze klanten.

Met deze nieuwe toevoeging kunnen wij ons productassortiment uitbreiden en onze klanten voorzien van televisies van uitzonderlijke kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid, tegen een aantrekkelijke prijs. Wij geloven dat de combinatie van Thomson’s expertise en onze toewijding aan klanttevredenheid een winnende formule zal zijn.

Lees meer over Thomson 

 

Recommended Posts
Neem contact met ons op

Neem vrijblijvend contact op met Quantis Electronics

Not readable? Change text. captcha txt
Q-Connect - het magazine van Quantis Electronics