Thomson – 130 jaar innovatie uit Frankrijk

logo-thomson1_homepage

Quantis Electronics is de Thomson importeur voor de BeNeLux.

Thomson werd in 1893 in Frankrijk opgericht. Het merk heeft een sleutelrol gespeeld in enkele van ‘s werelds belangrijkste technologische revoluties. Door de geschiedenis heen is het bedrijf trouw gebleven aan zijn missie om innovatie en geavanceerde technologie voor iedereen toegankelijk te maken.

Producten van Thomson combineren hoge kwaliteit naadloos met bedieningsgemak en de nieuwste slimme technologieën afgestemd op de behoeften en voorkeuren van een breed scala aan consumenten.

thomson_innovation_icon_200px

Simpel

Thomson producten moeten voor iedereen toegankelijk zijn, waardoor ze praktisch en gemakkelijk te gebruiken zijn in het dagelijks leven.

thomson_trust_icon_200px

Vertrouwen

Dankzij de betrouwbaarheid en kwaliteit is en blijft Thomson een merk dat door generaties gezinnen wordt vertrouwd.

thomson_simplicity_icon_200px

Made in Europe!

Als Europees merk begrijpt Thomson de lokale behoeften. De TV’s worden in Europa geassembleerd, waardoor de kwaliteit wordt gegarandeerd en de transportafstand wordt verkort. “Think Local, Act Global”

Duurzaamheid

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Thomson. De producten zijn zo ontworpen dat ze gemakkelijk te repareren zijn, zodat ze langer gebruikt kunnen worden en minder afval produceren. Het gebruik van milieuvriendelijke materialen heeft prioriteit tijdens het productieproces. Ecovadis, een toonaangevend wereldwijd duurzaamheidsbeoordelingsbureau, gaf Thomson een score van 50 in alle vier de categorieën (milieu, arbeids- en mensenrechten, ethiek en duurzaam inkopen). Daarmee behoort het bedrijf tot de top 21% van de beoordeelde bedrijven in de sector “Groothandel in elektronische en telecommunicatieapparatuur en onderdelen” wereldwijd.

Thomson TV – jij staat centraal!

Technische hoogstandjes in een TV zijn leuk is, maar als je deze niet gemakkelijk kunt bedienen of gebruiken schieten ze hun doel voorbij. Daarom sta jij centraal bij de ontwikkeling van Thomson TV’s. En dat merk je zodra je een Thomson TV uit de verpakking haalt.
Op zoek naar een televisie voor het hele gezin? Wil je iets eenvoudigs in gebruik? Of heb je weinig budget? Wat je eisen ook zijn, er is altijd een Thomson TV die bij je past!

thomson-easytv

Thomson Easy TV

thomson-hd_fhd-tv

Thomson HD – Full HD Smart Android TV

Thomson 4K Ultra HD TV

Thomson 4K Ultra HD Smart Android TV

Thomson QLED Android TV

Thomson QLED Smart Android TV

Wat je eisen ook zijn, er is altijd een Thomson TV die bij je past

Bij Thomson zijn we van mening dat de kwaliteit van een TV niet wordt afgemeten aan de prijs, pixels of technologie. TV’s zijn vaak onnodig duur, omdat ze een verscheidenheid aan functies bevatten die de meeste mensen niet gebruiken of waarvan ze zich niet bewust zijn. Daarom richten we ons op wat gebruikers echt nodig hebben en bieden we nuttige innovaties die zijn afgestemd op onze klanten. Op zoek naar een televisie voor het hele gezin? Wil je iets eenvoudigs in gebruik? Of heb je weinig budget? Wat je eisen ook zijn, er is altijd een Thomson TV die bij je past!

families-800x800
ouderen800x800
jongeren-800x800

Thomson – made in Europe!

Neem contact met ons op

Neem vrijblijvend contact op met Quantis Electronics

Not readable? Change text. captcha txt